dissabte, 5 de maig de 2012

ÀLBUM RECORDS D'ESCOLA

Avui en Guim anirà a una petita festa d'aniversari, on es trobaran alguns companys d'escola bressol. Han anat junts des de que tenien 5 mesos!!! Per aquest motiu he fet un petit àlbum amb un recull de fotos de la colla pessigolla.

L'estructura és molt senzilla i a través de la Neus de el soldadet de plom, que va fer un àlbum pel Guim i l'Urgell, en molt poc temps (com sempre les idees i el temps venen a última hora) l'he acabat.  En breus minuts l'homenatjat el rebrà, per tant és una primícia del bloc.

És un mini inacabat, doncs he deixat els espais i tags en blanc perquè la mare pugui escriure el que ha sentit durant els 3 anys d'escola bressol o afegir alguna foto que ella tingui, i també perquè encara no tenim les fotos de l´últim curs, per això darrera de l'àlbum li he posat un sobret amb algunes estrelles, papers, cintes perquè el pugui acabar al seu gust.
1 comentari:

  1. Hooola!!!

    Fa temps que segueixo el teu blog i m'agrada molt la feina feta. Així que t'he diexat un regalet al meu. Passa per allí www.momentsdepaper.com

    ResponElimina